Monday , 21 January 2019

VIDEO/ Burri ishte i dehur, gruaja … me grekun. Drama e çiftit korçar

VIDEO/ Burri ishte i dehur, gruaja … me grekun. Drama e çiftit korçar

“Një çift shqiptar që jetonte në Greqi është kthyer në Korçë për pushime. Me vete çifti kishte marrë edhe kumbarin grek që i kishte pagëzuar. Një natë përpara se të largoheshin nga Shqipëria burri kishte pirë shumë alkool dhe është shtrirë për të fjetur. Pasi gruaja është siguruar se burrin e ka zënë gjumi ka shkuar në dhomën ku qëndronte kumbari dhe ka kaluar disa momente romantike me të. Kur burri është zgjuar në mëngjes ka zbuluar se ç’kishte bërë gruaja, ai i ka grisur pasaportën dhe më pas ka rrahur kumbarin. Më pas burri është kthyer vetëm në Greqi dhe i ka thënë gjithë fisit se është ndarë me gruan”, tha gazetarja…shtyp rek lamen me poshte qe te shfaqet video e plote e lajmit