Wednesday , 20 February 2019

Video/ 15 minuta para se te ndodh vrasja Aulonit, Riga edhe Guximi dalin nga taksi por ndodh kjo gje..(Video)


Video / 15 minuta para se te ndodh vrasja Auloni Riga edhe Guximi dalin nga taksi por ndodh kjo gje (Video)
Të dyshuarit per vrasjen e Aulon Zeka, te cilet janë Riga dhe Guximi jan kapur në një kamer, dhe kjo video është publikuar ne rrjetet sociale ku shihen 3 persona duke dalur nga taksi por pas disa sekondash ndodh kjo gje shokuese,