Wednesday , 20 February 2019

Vajza nga Shkodra: Kur prisja të më hidhej sipër, i dashuri “la nam”

Një vajzë e re ka rrëfyer jetën në çift që ka me partnerin e saj 3 vite më të vogël. Ajo ka ankesa lidhur me intimitetin mes tyre.
“Ç’kemi faqja? Si jeni të gjithë? Anonim ju lutem!
Jam një 28-vjeçare dhe tema sonte qenka interesante se dhe unë po has të tilla probleme në çift.
Kam më shumë se 2 vjet e lidhur me një djalë që është 3 vite më i vogël se unë.
Ne jemi nga Shkodra, por jetojmë në Itali.
I dashuri është një djalë i shkëlqyer, më plotëson në çdo drejtim, ama në krevat është shumë i rezervuar.:Per me shume shtype katrorin te hapet video dhe lajmi i plote: