Wednesday , 20 February 2019

Vajza nga Puka: “Kunati më futi duart por ajo që më bëri motra ishte më e tmerrshme”


Historia:
Jam një vajzë nga Puka. Burri i motrës më ka ngacmuar kur ishim me pushime. E informova familjen time për ngacmimin dhe u thashë që nuk dua të flas më me kunatin. Babi i foli kunatit pas incidenti, por ai këmbënguli se isha duke gënjyer dhe se po i zmadhoja gjërat….shtype reklamen per te shikuar rrefimin e plote ne video per me shume ndiqe videon me poshte!