Wednesday , 20 February 2019

Arkivat e etiketimeve vdekur

Çfarë po ndodhë Uragani Irma shkatërron ishullin qiprot Barbuda ka edhe të vdekur (Video)

Të paktën shtatë persona e kanë humbur jetën pasi uragani “Irma” i goditi Karaibet, duke lënë pas vetes kaos dhe shkaktoi dëm të madh material. “Uragani ‘Irma’ e shkatërroi ishullin qipriot Barbuda dhe shkaktoi dëm, i cili tani për tani vlerësohet në rreth 150 milionë dollarë ose 10 për qind …

Artikulli i plotë »

Pasi u shpall i vdekur dhe hiri i trupit të djegur iu dorëzua familjes, burri shfaqet para dyerve të shtëpisë (Foto/Video)

Një familje ka mbetur e tronditur, kur gjyshi i asaj shtëpie u gjet nga policia një muaj pasi e kishin ndjekur nga afër ceremoninë e djegies së trupit të tij.Miguel Angel Gomar De Luna 74-vjeç, kishte ikur nga shtëpia e pleqve për t’u argëtuar në një lokal ku shërbehet ekskluzivisht …

Artikulli i plotë »