Monday , 21 January 2019

Arkivat e etiketimeve vajza

“Të dal çik unë, si super p*** që jam”/ Live në Insta pas shkollës, vajza nga Berati poshtëron shoqet

Janë të shumtë të rinjtë që ditët e sotme preferojnë të kalojnë orë të tëra në rrjetet sociale. Kjo për të realizuar dhe video live në Instagram, apo Facebook, një mënyrë kjo për të kaluar kohën. Duket se më të ekspozuara janë vajzat dhe që në çdo moment preferojnë që …

Artikulli i plotë »

“Bëj video sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook

Duke marrë parasysh edhe gjendjen e ekonomike të vendit tonë, shumë vajza detyrohen të bëjnë edhe punë për të cilat nuk ndihen shumë krenare vetëm e vetëm që të mund të fitojnë para. Ka nga ato vajza të cilat do të ishin të gatshme të pozonin nudo para kamerës për …

Artikulli i plotë »