Wednesday , 20 February 2019

Arkivat e etiketimeve shikoni

Shikoni si prodhohen çamçakëzët, do i përdorni sërish pas këtyre pamjeve? (Video)

I blejmë krejt të vegjël, por çamçakëzët prodhohen nga një “brum” gjigant, ndërsa në përbërje të tyre ka aromatizues, ngjyrues dhe ëmbëltues, përbërës këta që i përtypim çdo ditë. Edhe pse në disa raste janë anti stres dhe mjaft të shijshëm, çamçakëzët nuk janë të shëndetshëm për organizmin e njeriut, …

Artikulli i plotë »