Wednesday , 20 February 2019

Arkivat e etiketimeve histori

Histori rrënqethëse: 20 vjeçarja ribashkohet me njeriun i cili e gjeti atë në mbeturina sapo kishte lindur

Në tetor të vitit 1995, një punëtor ndërtimi në Çikago e kishte shpëtuar jetën e kësaj vajze. Ai duke ecur afër një grumbulli mbeturinash kishte dëgjuar një fëmijë duke qarë, pasi ishte afruar në një qese të zezë kishte gjetur një vajzë të posalindur dhe menjëherë e kishte dërguar në …

Artikulli i plotë »