Thursday , 13 December 2018

Skandal: Shpërthen Miloti Ish i dashuri i Genta Ismajlit: “U ndava nga ajo sepse më tradhtoi me këngëtarin shqiptarë, madje Miloti e tregon videon në emision live, momentin ku e kapur Gentën mat, shikoeni (VIDEO)

Shpërthen Miloti Ish i dashuri i Genta Ismajlit: “U ndava nga ajo sepse më tradhtoi me këngëtarin shqiptarë, madje Miloti e tregon videon në emision live, momentin ku e kapur Gentën mat….Miloti ish i dashuri i këngëtares Genta Ismajli ka rrëfyer ngjarjen qe ndodhi disa vite me parë, ku u ndan përfundimisht duke i dhëne fund një lidhje shumë vjeçare. Ai në një emision ka treguar gjithcka, ku thotë se e zura duke më tradhtuar edhe atë me këngtarin shqiptarë, ai tregon edhe emrin e ti, po ashtu dhe videon shokuese ku e ka kapur Gente mat, nuk do ta besoni se kush është, shikoeni, shtypni poshte reklamenn dhe pas 2 sekondash ju hapet videoe e Milotit: