Monday , 21 January 2019

‘S’kam nevojë për punë, shkoj me babusha të pasur’

‘S’kam nevojë për punë, shkoj me babusha të pasur’

Falë ‘punës’ arrin të anëtarësohet në palestrat më të mira, udhëton kudo në botë dhe ha në restorantet më të njohura. Por në vend që të hyjnë në një zyrë, puna e vetme e vajzës së njohur si “Simona” është të shkojë më burra të martuar, kryesisht miliarderë.25-vjeçarja jeton në Londër dhe i kalon ditët duke blerë nëpër dyqane elegante dhe duke ngrënë drekë me miqtë.Në faqen e saj të internetit, bukuroshja u ofron vajzave të tjera t’u gjejë ndonjë miliarder të pasur, në këmbim të parave. Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe shikoni cfar thot ajo..