Wednesday , 20 February 2019

Shqiptari tregon tmerrin që po ndodh në SHBA nga uragani i tmerrshëm


Një shqiptar që ndodhet në Miami të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vend i cili pritet të goditet nga Uragani i fuqishëm “Irma”, deklaron në një lidhje telefonike për Ora News, se biletat atje janë dhjetëfishuar dhe është tejet e vështirë për t’i gjetur ato.
Ylli Paja tha se ishte pjesë e një delegacioni edhe me shqiptarë nga Kosova dhe Maqedonia.shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: