Wednesday , 20 February 2019

Sapo u dha alarmi para 5 minutave,nëse keni viber në telefon largone menjëherë, ja çfarë po ju ndodh


Në emisionin Komiteti është i ftuar drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka folur për mundësitë e përgjimeve të mesazheve të dërguara nëpërmes operatorit mobil Vala.Ai ka treguar nëse ruhen mesazhet në serverët e kësaj kompanie, duke shpjeguar se cilat janë rastet kur bëhet i mundur përgjimi.Mustafa ka folur për masat e sigurisë gjatë komunikimit me operatorin mobil në krahasim me aplikacionet si Viber e Whatsapp….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: