Monday , 21 January 2019

Rrëzohet aeroplani, 66 Persona të Vdekur


Në aeroplanin që u rrëzua sot në jug të Iranit kanë vdekur që të gjithë 66 udhëtarët, të cilët gjendeshin në fluturake.

Aeroplani i kompanisë Aseman Airlines, i cili nisi fluturimin nga Teherani për në qytetin Jasuxh, në jugperëndim të Iranit, u rrëzua në rajonin Semirom, rreth 620 kilometra në jug të Teheranit.;Per me shume shtype reklamen me poshte dhe shikoje videon e plote kujdes pamjet: