Wednesday , 20 February 2019

Rrëfen 22 vjeçarja nga Ferizaji: Ja çka me bëri Halili, komshiu im – Unë asgjë nuk kisha faj pse ai ishte…


Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit të Ferizajt.Bëjeni disa herë për të shpejtuar rritjen e flokëve
Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët. Halili është komshiu i gjyshit dhe i ndihmon atij me punët bujqësore…;per te vazhduar tek rrefimi i plote kliko ne reklam dhe hapet video eplote ndiqe videon me poshte: