Wednesday , 20 February 2019

Pësoi atak kardiak, familjarët varrosin të gjallë 37-vjeçaren (FOTO LAJM)

Një grua besohet të jetë varrosur e gjallë gabimisht dhe se ka qëndruar e vetëdijshme brenda arkivolit të saj për 11 ditë në varr.

Rosangela Almeida dos Santos, 37 vjeç, duket se është përpjekur me dëshpërim për të shpëtuar por ajo kishte vdekur kur mbërritën anëtarët e familjes, të cilët thyen varrin pasi vendasit raportuan se dëgjonin britmat që vinin nga varri i saj,PER ME SHUME SHTYPE KATRORIN ME POSHT DHE SHIKOJE: