Wednesday , 20 February 2019

Ndoshta nuk ju ka rënë në sy në Zone e lirë duke e shikuar Noziyn, por shikoeni kush është bukuroshja mbrapa tyre që cmendi të gjithë…

Ndoshta nuk ju ka rënë në sy në Zone e lirë duke e shikuar Noziyn, por shikoeni kush është bukuroshja mbrapa tyre që cmendi të gjithë…Gjatë xhirimit te emisionit ne publik ishin disa bukuroshe qe zbukuronin emisionin po ajo e vetmja qe e zbukuruoi edhe më shumë ishte vajza e këngëtares shqiptare, që me bukurinë e saj i la të gjithë pa fjalë, ja kush është, klikoni poshte reklamen dhe ju hapet video, ja vlen ta shikoni: