Murat Hoxha: Zot runa prej burrave pa mjekrra, krejt si femrat janë ( VIDEO )

Murati tha: “Burrat duhet t’i rrisin mjekrat. Një nga dy pjesët e trupit që e dallojnë burrin nga gruaja është mjekra”, shkruan Hurriyet Daily News, transmeton Gazeta Express.

“Nëse e shihni një burrë me flokë të gjata nga larg do të mendoni se është grua nëse ai nuk ka mjekër. Sepse sot gratë dhe burrat vishen ngjashëm. Zoti mos e bëftë!..

Klikoni ne reklamën me poshtë dhe shikojeni videon e plot nga ky Hoxhë