Wednesday , 20 February 2019

Lindi pa krahë dhe prindërit e lanë në mëshirë të fatit, ndodh mrekullia me vogëlushen 2-vjeçare


Sytë e saj blu dhe buzëqeshja engjëllore janë tiparet e para që bien në sy nëse shihni fotografinë e Vasilina Knutsen, e ndërsa do të ulnit shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe,
preferojmë ta quajmë fëmijë special, pasi i mungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: