Thursday , 13 December 2018

LAJM BOMB: Urime Kosovë, liberalizimi i vizave në afat rekord, ja detajet (Foto/Video)

Liberalizimi i vizave do të thotë lëvizje e lirë në shtete të ndryshme. Liberalizimi i vizave mundëson udhëtim pa vizë vetëm deri në 90 ditë (çdo gjashtë muaj) dhe jo leje pune apo të drejtën për të jetuar në ndonjërin nga shtetet, pjesë të qytetaret e Kosovës vazhdojnë të mbesin të izoluar. Por lëvizja është çështje ditësh, Deputeti i AAK-së, Gani Dreshaj ka uruar qytetarët e Kosovës për arritjen e marrëveshjes me Malin e Zi, dhe ka dhënë lajmin e shumë pritur për liberalizimin e vizave, ja deklarata e tij, shtypni poshte reklamenn dhe ju hapet video e deklaratës: