Monday , 21 January 2019

Këmbët hapur dhe gjithçka sheshit, këngëtarja ‘gjyshe’ shqiptare cmend rrjetin, (VIDEO)

Këmbët hapur dhe gjithçka sheshit, këngëtarja ‘gjyshe’ shqiptare cmend rrjetin, (VIDEO)
Albërie Hadërgjonaj është padyshim një nga ato këngëtare shqiptare e cila pavarësisht sa vite të kalojnë do të mbetet gjithnjë shumë joshëse në sytë e publikut.
jo numëron shumë ndjekës në rrjetet sociale dhe komplimentet për pamjen e saj në komente nuk mungojnë asnjëherë.:Por ajo publikoi nje video ja dhe video kliko reklamen prit disa sekonda qe te hapet video e plote: