Kapi pitonin 10 metra të gjatë, gjahtari bie në kurthin e presë së vet

Një burrë kishte arritur të kapte me sukses një gjarpër 10 metra të gjatë, por nuk e kishte kuptuar se Pitoni po e neutralizonte atë.

Teksa po e mbante të kapur duke i bllokuar kokën, pitoni kishte nisur t’i mbështillej rreth këmbëve.

Kur gjahtari e kuptoi se çfarë po ndodhte, ishte tepër vonë pasi gjarpri kishte filluar ta shtrëngonte, taktikë që e përdor për të vrarë prenë e tij.:Kliko reklamen dhe shikoje videon kujdes pamjet: