Monday , 21 January 2019

Kallashi në gjendje të rëndë shëndetësore (FOTO)

Jemi mësuar ta shohim si femër të fuqishme,gjithmonë aktive,por kësaj here ajo nuk duket fare në gjendje të mirë,shkruan revista Kosovarja.

Madje, sot ajo kishte mbyllur edhe llogarinë e saj në instagram,veprim ky me të cilin kishte habitur shumë ndjekësit e saj.

Por, në snapchat kishte shpërndarë fotografi ku shihet në spital,me gjilpërë në dorë, e shtrirë dhe e pafuqishme.

sht,type rekl,amen dhe prit 5 sekonda derisa t hapet videoo…