Monday , 21 January 2019

I publikuan foton “para kredisë”, Oriola Marashi nxehet keq dhe ka dy fjalë për të thënë [FOTO]


Oriolës i është sosur durimi!

Mjaftoi një foto e publikuar në Facebook nga këngëtari Gjergj Kaçinari, i cili postoi një foto të 6 viteve më parë me Oriola Marashin që modelja e njohur të nxehet. Jo për ndonjë gjë, por u shkaktuan shumë polemika sepse u komentua ndryshimi i Oriolës, ndryshim i cili sigurisht lidhet me moshën.