Wednesday , 20 February 2019

Histori nga jeta / Shkova me Basri bisnismenin …Se ishte BOOSS …?

Histori nga jeta / Shkova me Basri bisnismenin …Se ishte BOOSS …?

Jam nga Prishtina isha e papunë, burri i tezes me punësoi në një kompani ushqimore,fillova punën si depoiste hyrje-dalje malli.Pas dy muaj fillova në zyrë ballë për ballë me bosin,filluam të pinim kafe-dreka, një ditë më tha se kishim pun më tepër duhet te punojm mbas orari,pasi mbaruam punë u afrua te laptopi dhe më tha se rroga ime është ngritur por shfrytzoi rastin dhe futi doren kah gjoksi im un slëviza fare vetëm i hapa këmbët dhe… kliko ne reklam për vazhdim…