Thursday , 26 April 2018

Histori erotike +16 /Kolegu i punës është një hamshor në shtrat, burri më duket si fëmijë para tij

Me burrin njihem prej 8 vjetësh, ndërsa 7 vjet kemi që jemi martuar, por ende nuk kemi fëmijë, sepse kam pengesa në shtatzëni. E dua burrin tim.
E duam njëri-tjetrin shumë. Kalojmë mirë, por nuk jam e kënaqur me jetën seksuale që kemi, sepse unë kam nevojë çdo ditë për seks. Nuk kam qenë kështu, por nuk di as vetë se nga më vjen dëshira e pangopur për seks. Thënë shkurt, jam bërë e pangopshme…:Ja dhe video e plote kliko reklamen shikoje: