Monday , 21 January 2019

FLET TURISTJA ITALIANE: VI CDO VIT NË SHQIPËRI VETËM TË NGOPEM ME…

FLET TURISTJA ITALIANE: VI CDO VIT NË SHQIPËRI VETËM TË NGOPEM ME…

Pershendetje rrefimi im eshte ky,jam nje grua nga Italia, para 5 vitesh erdha në Shqiperi për të vizituar Shqipërinë, por prej asaj dite mendjen e kam vetem te Shqipëria sepse më ndodhen shumë gjëra të bukura. Po ashtu dua tju tregoj edhe ngjarjën që më ndodhi në qytetin e Tiranës, e bëra nje treshe me dy cunat njëri më..:Per vazhdim shtyp rekklamm dhe shikojeni videon: