E tradhtonte burri pasi që ishte shumë e shëndoshë, por kjo grua u bë një bukuroshe seksi…

Ajo u betua se do të hakmerrej dhe kështu vendosi të ushtrohet në palestër së bashku me motrën e saj.
Betsy Ayala nga Shtet e Bashkuara të Amerikës, pasi solli në jetë vajzën e saj Isabella u shëndosh më shumë nga ç’ duhej duke shkuar në 117 kg.

Kjo rezultoi fatale për 34- vjeçaren sepse bashkëshorti nisi ta tradhtonte. Madje vajza tjetër me të cilën burri e tradhtonte e quante ‘lopë’…:Por ja si u be ajo kliko reklamen me posht dhe shikoje: