Monday , 21 January 2019

E tepron Kallashi ,ja me cilin Politikan nga Kosova do e kisha bë çdo natë! (Video)

Valltarja kosovare bombastike Kallashi befason me nje deklarate interesante.Kallashi si valltare shum e njohur dhe me format e saja bombastike , gjithehere ka joshur publikun.Gjithashtu publikut u ka interesuar se me cilin person ajo eshte ne lidhje apo me cilin pallohet.Ajo nuk hezitoi ne nje interviste per te dhene pergjigjen e shumepritur , pasi qe kohes se fundit kishin qarkulluar llafe per te.Shtype reklamen me poshte dhe shiko videon e intervistes , mbani frymen.