Thursday , 26 April 2018

E kam humbur virgjërin pa dëshirën time , a e kam gjynah ? Pergjigjet Shefqet Krasniqi: (Video)

E kam humbur virgjërin pa dëshirën time , a e kam gjynah ?
Nje video qe po qarkullon ne rrjetet sociale ,Shefqet Krasniqit i behet nje pyetje E kam humbur virgjërin pa dëshirën time , a e kam gjynah ?
Por pergjigja e Shefqetit i befasoj te gjithe,ja si ju pergjigj aj,kliko reklamen dhe shikoje videon e plote: