E dhimbshme: Ja se çka bëri motra e Aulon Zekës një muaj pasi iu vra vëllau i saj (Foto)

Janë bërë një muaj prej kur në Prishtinë u vra i riu 16 vjeçar, Aulon Zeka.
Ngjarja tragjike për vrasjen e tij tronditi gjithë vendit dhe përtej.
Kjo ngjarje preku thellë secilin person të secilës moshë.
Pas kësaj ngjarje policia e Kosovës ka arrestuar dy persona që dyshohen ta kenë vrarë Aulonin.
Deri në këto momente nuk ka ende një vendim prej Gykatë…Shtyp reeklamen me poshte per detajet e tjera.