Thursday , 13 December 2018

DRITHERUESE: Gruas i vdes burri dhe kunati e përzë nga shtëpia, por shumë shpejt ajo zbulon një dhuratë befasuese të lënë nga burri i saj, që ndryshoi përgjithmonë jetën!

Lumei dhe burri i saj u martuan tre vjet më parë. Ata kishin një lidhje të fortë dhe vdekja e burrit të saj për shkak të sulmit në zemër ishte padyshim zemërthyese për të. Një mëngjes, kunati i saj shkoi për ta takuar në dhomën e saj dhe pa hezitim,i kërkoi Lumeit dhe fëmijës së saj të dilnin nga shtëpia. Kjo e tronditi se tepermi gruan, ndërsa një vit më vonë, kur ajo ishte tek varri i te shoqit, erdhën dy të panjohur dhe e pyeten “A jeni Lumei?”. Ajo i tha po dhe Të dy të huajt asaj i……shtypni posht reklamenn dhe menjeher ju hapet teksti në vazhdim: