Wednesday , 20 February 2019

Çka po ndodh kështu? Në Kosovë 15 të vrarë, sipas Policisë


Dukuria e vrasjeve në Kosovë ka shënuar rritje. Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës, vetëm në këtë vit kanë ndodhur 15 vrasje.
Ekspertë të sigurisë thonë se duhet një sensibilizim më i madh i institucioneve relevante në mënyrë që të parandalohet kjo dukuri. E sociologët thonë se prindërit duhet të kenë përkujdesje më të madhe ndaj fëmijëve të tyre, sidomos në fazën e adoleshencës.
Dukuria e vrasjeve në Kosovë sipas Policisë mbetet shqetësuese.
Vetëm gjatë javës së kaluar kanë ndodhur dy vrasje. Njëri në qytetin e Pejës, kurse tjetri në Prishtinë.
Në rastin e parë viktima është goditur me sëpatë në oborrin e tij, gjersa të shtunën një i ri i moshës 16 vjeçar u gjend i vdekur, ku i cili kishte marr katër plumba në trup….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: