Monday , 21 January 2019

Argëtim

DRITHERUESE: Gruas i vdes burri dhe kunati e përzë nga shtëpia, por shumë shpejt ajo zbulon një dhuratë befasuese të lënë nga burri i saj, që ndryshoi përgjithmonë jetën!

Lumei dhe burri i saj u martuan tre vjet më parë. Ata kishin një lidhje të fortë dhe vdekja e burrit të saj për shkak të sulmit në zemër ishte padyshim zemërthyese për të. Një mëngjes, kunati i saj shkoi për ta takuar në dhomën e saj dhe pa hezitim,i …

Artikulli i plotë »