Monday , 21 January 2019

Bleona: Ja sa duhet të jetë madhësia që ta çojë femrën në ‘Qiellin e Shtatë’…

Bleona: Ja sa duhet të jetë madhësia që ta çojë femrën në ‘Qiellin e Shtatë’…

Bleona: Ja sa duhet të jetë madhësia që ta çojë femrën në ‘Qiellin e Shtatë’… / Bleona ka vendosur të flasë hapur për ‘sekretet’ e profesionit të saj.
Në një intervistë për portalinshqiptar’, ajo është shprehur se për t’u bërë ‘perëndesha të seksit’ vajzat duhet të jenë të bukura.
Për më shumë lexoni intervistën e saj.1. Sa duhet të jetë një penis për t’u konsideruar i vogël?….shtypeni rekklamen me poshte dhe shikoni videon nga ky emision ku flet vet Bleona: