Wednesday , 20 February 2019

Babai e la kur ishte e vogël, 30 vjet më vonë gjen një mesazh të fshehur nga ai


April Becker Antoniou kishte kaluar shumë kohë duke e kërkuar babin e saj. E gjitha çfarë ajo dinte ishte se kur ajo ishte e vogël, babi dhe nëna e saj ishin zënë.
Nëna e saj u largua me të dhe ajo kurrë nuk e pa më babin e saj. April i fajësoi që të dy, por eventualisht ua fali që të dyve, gjithashtu.
“E di se kishin një mospajtim, dhe nëna mendoi se është më mirë të ikim. I fajësoj që të dy që morën një vendim kaq të keq”, tha ajo për Wichita Eagle. “Pas 15 ose 20 vitesh, vendosa të mos nervozohem për këtë”, shtoi ajo…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: