Saturday , 18 November 2017

Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)

Lirgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu. Mirëpo, duket se vende të tjera, e kanë tejkaluar këtë problem.Rasti më konkret në Amerikë, ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e humbjes …

Artikulli i plotë »

Nëse përdorni Whatsapp: Kujdes nga ky mesazh! Ja tmerri që kaluan këto vajza (Pamje)

Një mesazh “mbinatyror” që raportohet se është dërguar nga një “grup satanik” ka pushtuar dy vajza. Ngjarja ka ndodhur një ditë më parë në Peru dhe vajzat janë shtruar në spitalin e Hipolito Unanue. raporton albanews.chPas marrin mesazhin në “Whatsapp”, vajzat nisën të lëshonin tinguj të çuditshëm në dhomën e …

Artikulli i plotë »